eikel likken gluren sex

Ik bukte me om de handdoek te pakken toen ze, zonder te stamelen, vroeg of ze hem mocht vasthouden. Ze sloeg haar hand voor haar mond omdat ze schrok van wat ze gevraagd had, en begon zich gelijk te verontschuldigen.

Ik had verwacht dat ze hard gillend de tuin uit zou rennen, want ik had zelf het idee dat ze een beetje preuts was. Ik was dan ook stomverbaasd toen ze stopte met het maken van haar verontschuldigingen en naar me toe liep. Ze keek me diep in mijn ogen aan en pakte toen mijn grote pik vast en begon er langzaam aan te trekken. Ze was gelukkig getrouwd en de buurman was een goede vriend van me, maar toen ik naar haar grote tieten keek, wist ik dat er geen houden aan zou zijn als ze verder zou gaan dan alleen maar aftrekken.

Als je ook maar één woord hiervan aan mijn man verteld, dat kom ik hoogstpersoonlijk je ballen eraf snijden. Ze bleek heerlijk te kunnen pijpen en ik lag op mijn rug te genieten, terwijl ik een goed zicht had op haar mooie decolleté.

Ze had een strakke lycra broek aan en ze deed niet eens moeite om die uit te trekken. Ze maakte een scheur bij haar kruis, zodat ik vrij toegang tot haar natte kutje had. Daarna liet ze zich over mijn grote pik zakken en begon me te berijden. Ik stootte nog een paar keer en toen kwam ze hard klaar.

Ze probeerde zo min mogelijk geluid te maken en hield haar hand voor haar mond. Ze liet zich van mijn lul afglijden en deed haar topje opzij, zodat ik haar grote tieten eindelijk een keer topless te zien kreeg.

Ze boog zich over mijn lul heen en begon me weer te pijpen en dat deed ze goed. Ik was bijna aan het klaarkomen, maar daar wilde de geile buurvrouw niets van weten. Dit deed ze nog twee keer en toen was ik degene die begon te stamelen. Ik probeerde haar duidelijk te maken dat ik nu echt moest klaarkomen, en met een geile glimlach om haar gezicht liet ze zich weer over mijn lul zakken en begon me weer te berijden.

Dit keer voelde ik geen hand die mijn ballen vastpakte en ervoor zorgde dat ik niet klaar zou komen, ik liet me helemaal gaan en spoot haar geile kutje vol. Ik kwam er naderhand pas achter dat ze aan de pil was en daar was ik stiekem heel erg blij om. Het zou een beetje slordig zijn geweest om mijn buurvrouw zwanger te maken. Dan hadden we allebei een heleboel uit te leggen. Ze bleef een hele tijd voorzichtig met haar kutje langzaam op en neer gaan en het zaad stroomde uit haar vagina, over mijn pik heen.

Ze was dit keer in een multipel orgasme terechtgekomen en wilde er zo lang mogelijk van genieten. Ik was ondertussen alweer bloedgeil geworden van haar natte zachte kutje en mijn pik werd niet eens slap.

Nadat ze alles uit haar orgasme had gehaald wat er uit te halen viel, keek ze me aan en zei geil: Ik ging achterover liggen en liet haar wederom helemaal haar gang gaan. Ze begon me hard af te trekken en dat gleed goed, want het zaad dat uit haar kutje gestroomd was, bleek een perfect glijmiddel te zijn. Nadat ze voelde dat ze me bijna klaar kon laten komen, likte ze tijdens het aftrekken aan mijn eikel en liet die ook in haar mond verdwijnen.

Ik kreeg een heftig orgasme en ze probeerde zoveel mogelijk zaad in haar mond te krijgen en door te slikken. Nadat ze me helemaal leeg had gezogen en getrokken, keek ze me met een onschuldige blik aan en vroeg met haar liefste stemmetje:. Henk moet een paar dagen naar een klant in het buitenland, en er zijn nog een heleboel standjes die we nog niet gedaan hebben? Eén telefoontje naar mijn werk was voldoende om de hele week vrij te nemen. Ik had, naast de standjes, nog een paar fantasieën over haar die ik uit wilde laten komen.

Ik sta in mijn onderbroek op het balkon en kijk de wijk onder mij in. Het is gelukkig niet zo heel ver, ik zie verschillende mensen op straat lopen en in een paar tuinen zie ik mensen liggen zonnen. Mijn fotocamera heeft een heel grote telelens en die gebruik ik nogal eens als verrekijker.

Met de camera in mijn handen bekijk ik alle huizen en tuinen onder mij, in een tuin blijf ik hangen. In deze tuin heb ik al vaker een heerlijk vrouw zien zitten. Soms ligt ze zonder bikini bovenstukje te zonnen. Ze heeft een paar mooie borsten , de vrouw schat ik rond de vijftig. Ze ziet er nog heel goed uit, er is soms weleens een man in de tuin maar of het haar man is weet ik niet. Het is stil in de tuin , er staat wel een ligbed met een handdoek erop.

Ook hangt er aan de waslijn wat wasgoed te drogen in de zon. Ze komt weer naar buiten , op de rand van het bed doet ze haar bovenstukje los en legt het op de grond. Achter haar zonnebril kan ik niet zien waar ze naar kijkt, als ik even naar de andere tuinen heb gekeken draai ik weer terug naar de tuin met de vrouw. Haar handen strelen over haar buik en verdwijnen een stukje in haar broekje.

Met haar tong likt ze haar lippen nat, ze glinsteren in de zon van het vocht. De andere hand streelt haar harde tepels, de hand verdwijnt nog verder in haar broekje. Ik zie dat een vinger in haar spleetje schuift, de vingers in het broekje maken rustige bewegingen, deze bewegingen brengen haar naar een bepaalde top van genot. Heel even drukt ze haar lichaam strak omhoog dan zakt ze terug op het bed.

Er vormt zich een vochtige plek in haar broekje, de hand komt weer uit haar haar broekje de vingers worden naar haar mond gebracht. Ze likt haar vingers langzaam af en zakt dan ontspannen terug op het bed.

In mijn broek heb ik een lichte zwelling gekregen tijdens het gluren naar haar spel, de vrouw blijft ontspannen met haar benen wijd op het bed liggen. Ik draai me om en leg de camera in de kamer en neem rustig plaats op een ligstoel op het balkon. Mijn vrouw moet vandaag tot laat werken en is waarschijnlijk niet eerder thuis dan een uur of elf.

Mijn handen laat ik over mijn borst glijden, mijn tepels groeien zachtjes en worden hard. Ik laat een hand in mijn onderbroek glijden, streel zachtjes mijn groeiende lul. Ik haal mijn hand eruit en trek de zijkant van mijn onderbroek opzij. Mijn lul krijgt de vrijheid en valt naar buiten , de warme zonnestralen bezorgen mij een heerlijk gevoel. Ik til mijn billen op en trek de onderbroek uit.

Ik gooi hem op een stoel naast mij en strek mij heerlijk lang uit in de zon. Langzaam wordt mijn lul verwarmd door de zon, er groeit een lekker gevoel. Mijn lul is nu helemaal hard geworden, ik kijk er even naar en ben tevreden met wat ik heb. Mijn hand streelt zachtjes over mijn lul. Er gaat een trilling door mijn lichaam, het is alweer een poosje geleden dat ik iets met een vrouw heb gehad. Meestal trek ik mezelf dan regelmatig af, mijn vrouw wil graag seks maar is vaak op andere momenten thuis, en als ik wil heeft zij soms geen zin.

Als ze eens met een ander weg is geweest dan heb ik daarna een heerlijke week. Ieder moment van de dag is ze dan wel bereid om seks te hebben. De afgelopen weken zijn erg druk geweest op het werk, als ik dan thuis kwam lag ik vrij snel in bed en sliep ook erg snel. Mijn hand sluit zich rond de harde stam, met trage bewegingen begin ik langzaam mezelf te verwennen.

Het zaad begint al snel te koken in mijn ballen, ik weet dat het nu bijna zover is. Ik wil met een paar snelle halen mijn zaad de vrijheid geven. Ineens gaat de bel, het genot zakt iets weg, ik laat mijn lul los, trek mijn slip aan en loop naar de deur.

Als ik hem open zie ik een mooie vrouw staan, ze heeft donker haar, een zonnebril voor ogen. De haren hangen los op de schouders, de mond is vrolijk. Het lichaam zit in een luchtig zomerjurkje, aan haar voeten heeft ze luchtige schoenen met een klein hakje. De vrouw kijkt mij vriendelijk aan, ik merk dat in mijn onderbroek de opwinding nog goed te zien is.

De vrouw kijkt mij aan en opent dan langzaam haar mond. Zou ik even wat vragen aan u mogen stellen? Komt u binnen dan gaan we op het balkon zitten, lekker in de zon. Ik bied haar iets te drinken aan, als ik in de keuken sta voel ik dat de erectie niet echt weg wil.

Met de glazen fris loop ik het balkon op, de vrouw is gaan zitten in de stoel waar mijn slip daarstraks in lag. Ik ga ook zitten en moet een beetje oppassen dat mijn half stijve lul niet boven de rand uit komt. Eigenlijk kan het me niet veel schelen, toen ik langs de vrouw liep keek ze heel strak naar mijn kruis, nu ik in de stoel tegenover haar zit merk ik dat haar blik regelmatig naar mijn kruis afdwaalt. De vragen worden in een snel tempo afgewerkt, de vrouw blijft gezellig zitten en praten over van alles, het gesprek gaat langzaam over in andere dingen.

Haar blik dwaalt weer naar mijn kruis, ik kan haar ogen niet zien door de donkere zonnebril. Met haar tong gaat ze bijna onzichtbaar over de lippen, inwendig begin ik te lachen mijn lul groeit ook langzaam weer verder. Volgens mij is die wel de moeite waard. Als ze hem helemaal uit heeft gedaan richt ze zich weer op, haar lippen zijn vlak bij mijn lul.

Ik voel haar warme ademhaling over mijn blanke eikel strelen. Ik voel haar vingers zich rond mijn ballen sluiten, met zachte bewegingen begint zijn mijn ballen te masseren. Ze geeft een zacht klein kusje op mijn eikel.

...

Soms ligt ze zonder bikini bovenstukje te zonnen. Ze heeft een paar mooie borsten , de vrouw schat ik rond de vijftig. Ze ziet er nog heel goed uit, er is soms weleens een man in de tuin maar of het haar man is weet ik niet. Het is stil in de tuin , er staat wel een ligbed met een handdoek erop.

Ook hangt er aan de waslijn wat wasgoed te drogen in de zon. Ze komt weer naar buiten , op de rand van het bed doet ze haar bovenstukje los en legt het op de grond. Achter haar zonnebril kan ik niet zien waar ze naar kijkt, als ik even naar de andere tuinen heb gekeken draai ik weer terug naar de tuin met de vrouw.

Haar handen strelen over haar buik en verdwijnen een stukje in haar broekje. Met haar tong likt ze haar lippen nat, ze glinsteren in de zon van het vocht.

De andere hand streelt haar harde tepels, de hand verdwijnt nog verder in haar broekje. Ik zie dat een vinger in haar spleetje schuift, de vingers in het broekje maken rustige bewegingen, deze bewegingen brengen haar naar een bepaalde top van genot. Heel even drukt ze haar lichaam strak omhoog dan zakt ze terug op het bed. Er vormt zich een vochtige plek in haar broekje, de hand komt weer uit haar haar broekje de vingers worden naar haar mond gebracht.

Ze likt haar vingers langzaam af en zakt dan ontspannen terug op het bed. In mijn broek heb ik een lichte zwelling gekregen tijdens het gluren naar haar spel, de vrouw blijft ontspannen met haar benen wijd op het bed liggen. Ik draai me om en leg de camera in de kamer en neem rustig plaats op een ligstoel op het balkon.

Mijn vrouw moet vandaag tot laat werken en is waarschijnlijk niet eerder thuis dan een uur of elf. Mijn handen laat ik over mijn borst glijden, mijn tepels groeien zachtjes en worden hard. Ik laat een hand in mijn onderbroek glijden, streel zachtjes mijn groeiende lul. Ik haal mijn hand eruit en trek de zijkant van mijn onderbroek opzij.

Mijn lul krijgt de vrijheid en valt naar buiten , de warme zonnestralen bezorgen mij een heerlijk gevoel. Ik til mijn billen op en trek de onderbroek uit. Ik gooi hem op een stoel naast mij en strek mij heerlijk lang uit in de zon. Langzaam wordt mijn lul verwarmd door de zon, er groeit een lekker gevoel.

Mijn lul is nu helemaal hard geworden, ik kijk er even naar en ben tevreden met wat ik heb. Mijn hand streelt zachtjes over mijn lul. Er gaat een trilling door mijn lichaam, het is alweer een poosje geleden dat ik iets met een vrouw heb gehad. Meestal trek ik mezelf dan regelmatig af, mijn vrouw wil graag seks maar is vaak op andere momenten thuis, en als ik wil heeft zij soms geen zin.

Als ze eens met een ander weg is geweest dan heb ik daarna een heerlijke week. Ieder moment van de dag is ze dan wel bereid om seks te hebben.

De afgelopen weken zijn erg druk geweest op het werk, als ik dan thuis kwam lag ik vrij snel in bed en sliep ook erg snel. Mijn hand sluit zich rond de harde stam, met trage bewegingen begin ik langzaam mezelf te verwennen. Het zaad begint al snel te koken in mijn ballen, ik weet dat het nu bijna zover is. Ik wil met een paar snelle halen mijn zaad de vrijheid geven.

Ineens gaat de bel, het genot zakt iets weg, ik laat mijn lul los, trek mijn slip aan en loop naar de deur. Als ik hem open zie ik een mooie vrouw staan, ze heeft donker haar, een zonnebril voor ogen.

De haren hangen los op de schouders, de mond is vrolijk. Het lichaam zit in een luchtig zomerjurkje, aan haar voeten heeft ze luchtige schoenen met een klein hakje.

De vrouw kijkt mij vriendelijk aan, ik merk dat in mijn onderbroek de opwinding nog goed te zien is. De vrouw kijkt mij aan en opent dan langzaam haar mond. Zou ik even wat vragen aan u mogen stellen? Komt u binnen dan gaan we op het balkon zitten, lekker in de zon. Ik bied haar iets te drinken aan, als ik in de keuken sta voel ik dat de erectie niet echt weg wil.

Met de glazen fris loop ik het balkon op, de vrouw is gaan zitten in de stoel waar mijn slip daarstraks in lag. Ik ga ook zitten en moet een beetje oppassen dat mijn half stijve lul niet boven de rand uit komt.

Eigenlijk kan het me niet veel schelen, toen ik langs de vrouw liep keek ze heel strak naar mijn kruis, nu ik in de stoel tegenover haar zit merk ik dat haar blik regelmatig naar mijn kruis afdwaalt. De vragen worden in een snel tempo afgewerkt, de vrouw blijft gezellig zitten en praten over van alles, het gesprek gaat langzaam over in andere dingen. Haar blik dwaalt weer naar mijn kruis, ik kan haar ogen niet zien door de donkere zonnebril.

Met haar tong gaat ze bijna onzichtbaar over de lippen, inwendig begin ik te lachen mijn lul groeit ook langzaam weer verder. Volgens mij is die wel de moeite waard.

Als ze hem helemaal uit heeft gedaan richt ze zich weer op, haar lippen zijn vlak bij mijn lul. Ik voel haar warme ademhaling over mijn blanke eikel strelen.

Ik voel haar vingers zich rond mijn ballen sluiten, met zachte bewegingen begint zijn mijn ballen te masseren. Ze geeft een zacht klein kusje op mijn eikel. De eerste druppel voorvocht likt ze er van af, dan verdwijnt mij hele lul tussen haar lippen. Over de rand van haar zonnebril kijkt ze mij strak aan, met haar vingers maakt ze haar jurk los. Met een beweging van haar schouders laat ze die in de stoel glijden, mijn hand glijdt over haar rug.

Met een handige beweging maak ik haar bh los, deze valt gelijk op de grond. Ze laat mijn lul uit haar mond glijden en kijkt mij strak aan, ik zak voor haar op de grond, mijn vingers strelen haar warme grote borsten. Hannie poseerde gewillig, eerst gewoon op allerlei manieren, toen met één bandje naast haar schouder, en na een poosje was de aanzet van haar borstjes goed te zien.

Erwin maakte zo een mooie serie foto, s van het zittende meisje, en haar borstjes waren op elke foto goed te zien. De erotische spanning liep steeds meer op, en Hannie durfde ineens niet verder, ze wilde weg, en terwijl ze ineens gehaast haar jas aandeed fluisterde ze; deze foto, s laat je toch aan niemand zien? Op een mooie dag vroeg Hannie hulp bij haar huiswerk, samen zaten ze naast elkaar op de bank en Erwin legde uit hoe de sommen gemaakt moesten worden.

Aandachtig luisterde Hannie naar Erwin en haar hand lag hoog op zijn bovenbeen, haar pink raakte bijna zijn harde pik, en het leek wel of het jonge meisje bewust langzaam haar hand heen en weer haalde. Steeds dichter kwam haar pink tegen zijn stijve pik, en al snel raakte ze hem aan, even wreef ze zacht verder en keek toen Erwin aan; is dat.. Glimlachend keek Erwin haar aan en zei; ja schatje, dat is mijn pik, en die is hard omdat jij er zo over wrijft, hij wordt altijd hard als lieve ondeugende onderzoekende meisjes hem aaien.

Hannie bloosde en stotterde; ik heb nog nooit een echte gezien, en nog nooit gevoeld, ik heb zelfs nog nooit echt gezoend. Erwin aarzelde, hij wist dat als hij het meisje zou zoenen hij weer een stap verder was om het meisje te veroveren, en wilde hij dat?

Hun lippen waren dicht bij elkaar en Erwin fluisterde; wil je dit echt schatje? Hun lippen vonden elkaar, eerst langzaam maar steeds feller speelde hun tongen hun geile gevecht en Hannie kreunde van genot.

De handen van Erwin gleden onder haar topje en streelde haar naakte rug, en met haar ogen dicht liet Hannie zich tongen en strelen. Erwin liet zijn handen tussen hun lichamen komen en zochten brutaal haar blote borstjes, en ervaren bewerkte de geile man haar jonge zachte borstjes. Hannie huiverde, ze voelde de hete tong in haar mond met haar tong spelen, ze voelde de warme handen op haar blote borstjes, dit wilde ze!

Iets hards drukte tegen haar grotje en Erwin bewoog zijn onderlijf, en het harde ding schuurde langs haar kutje, en ze huiverde. Lang liet Hannie de oudere man zoenend haar borstjes verwennen, en zijn ding tegen haar kutje wrijven, en toen keek ze op de klok, ik moet weg, stamelde ze, en verward en onzeker rende ze weer naar huis.

Vanaf dat moment mocht Erwin elke keer zijn jonge buurmeisje zoenen, en elke keer mocht hij nu met haar heerlijke naakte borstjes spelen, Hannie wilde nu niets anders meer, en Erwin lokte het jonge buurmeisje handig steeds een stapje verder richting haar ontmaagding.

Erwin probeerde nu steeds tussen haar benen te komen, maar dat hield Hannie steeds tegen, eerst resoluut, maar steeds minder vastberaden, en Erwin wist zeker dat het hem een keer zou gaan lukken.

Op een dag lag Hannie weer tegen Erwin aan, Erwin zat onderuitgezakt op de bank en had zijn benen lui op de tafel gelegd en zo keek hij tv.

Zijn arm lag om Hannie, s schouders en zo streelde hij heerlijk haar borstjes over haar shirt heen, en de hand van Hannie lag weer op zijn bovenbeen, vlakbij zijn harde pik.

Glimlachend voelde Erwin dat haar hand langzaam zoekend richting zijn pik gleed, hoe haar hand zijn pik raakte en hoe ze haar hand langzaam langs zijn pik bewoog.

Hannie dacht dat Erwin het niet merkte, dat Erwin verdiept was in de tv, en ze wilde nieuwsgierig wel eens weten hoe dat harde ding voelde. Wrijf er maar eens echt over, het geeft niets schatje, je mag best nieuwsgierig zijn, en aarzelend keek Hannie naar haar oudere vriend. Toen haalde ze naar schouders op en liet ze haar hand echt over het harde ding glijden, ze voelde onder het sportbroekje van Erwin duidelijk het harde ding zitten en blozend liet ze haar hand eroverheen glijden.

Rustig liet Erwin het meisje een poosje wennen aan het nieuwe gevoel en fluisterde toen: Hannie schrok, ze zag zijn harde, hete, blote pik en besefte dat dit een vreemde avond ging worden, een avond waar ze al heel lang van droomde. Erwin zakte weer onderuit en fluisterde, ga maar verder schatje, wrijf er maar weer overheen, nu voel je hem nog beter! Even aarzelde Hannie weer, maar toen liet ze haar hand weer over de naakte pik glijden, ze voelde hem nu inderdaad veel beter, ze voelde de warmte, ze voelde het ding onder haar hand bewegen, en ze hoorde Erwin zeggen: Op aanwijzing van Erwin begon ze te trekken en aandachtig keek ze wat haar hand deed, gebiologeerd zag ze de grote eikel, de harde stam, de schommelende ballen, en ze wist dat ze na vandaag niet meer terug kon, vanaf vandaag mocht ze Erwin steeds aftrekken, en tongen, en ze wist ook dat dit pas het begin was van haar seksuele ontdekkingsreis met deze ervaren buurman.

Handig trok Erwin haar shirt van haar lijfje en hij bekeek haar borstjes die hij nu voor het eerst echt bloot zag, hij speelde met haar blote borstjes en genoot van haar onhandige bewegingen, ze trok hem nu echt af! Hannie trok sneller en Erwin voelde dat hij ging komen; oooo, kreunde hij, schrik niet! Verbaast zag Hannie het gebeuren en trok nog even door, daarna ruimde Erwin het zaad op en wilde met zijn hand tussen de benen van Hannie gaan, maar vol van gedachten wat ze net beleefd had duwde ze de hand weg en stamelde, nu niet,.

Denkend aan wat ze gedaan had vingerde Hannie zich heerlijk klaar en besefte dat Erwin dit had willen doen,.. Erwin lag denkend op de bank, zijn jonge buurmeisje had hem heerlijk afgetrokken, en steeds als ze een nieuw iets gedaan had op seksueel gebied vluchtte ze naar huis, maar hoorde dit?

Erwin wist dat dit uit de hand ging lopen, eens zoenen, dan trekken, en dit ging uitlopen in wilde ongeremde seks, en hij voelde zijn pik al weer hard worden. Een paar dagen later liep Erwin naar zijn vrachtwagen, als chauffeur moest hij steeds vroeg weg, en ineens hoorde hij achter hem; Erwin, waar ga je naar toe? Achter hem stond Hannie, en Erwin wachtte even tot Hannie naar hem toe gerend was, ik ga werken schatje, ik moet naar vier adressen toe.

Even aarzelde Hannie, maar toen vroeg ze: Ja hoor schatje, natuurlijk mag jij mee, antwoordde Erwin direct, en ging verder: Hannie keek Erwin blozend aan, ze besefte dat het “samen onderweg nog wat pret maken” zeker zou betekenen dat hij aan onderweg haar borstjes wilde zitten, dat ze hem vast af moest trekken, en dat hij misschien tussen haar benen wilde zitten, en ze aarzelde.

Toch rende ze terug naar huis en deed het gevraagde rokje en topje aan, en zocht er een leuk slipje bij. Even pakte ze het bijpassende bh, tje, maar legde die weer weg, en glimlachend dacht ze; die doe ik niet aan! Erwin had de motor vast warm laten draaien en zag opgewonden zijn buurmeisje huppelend in de gevraagde kleren aan komen huppelen, en hij wist dat dit een prettig ritje ging worden. Gezellig pratend reed Erwin zijn route en leverde bij drie klanten de spullen af, ze reden nu door een bosrijk gebied en het was hier erg rustig, zullen we een plekje zoeken om even te eten?

Langzaam reed Erwin naar een rustige plek en parkeerde hij op een verlaten parkeerplaats, opgewonden keek hij naar Hannie en vroeg: Natuurlijk had Hannie dit verwacht en keek naar de grote bobbel in de broek van Erwin, en ze ging met haar knieën op de stoel tussen haar stoel en de stoel van Erwin zitten.

Handig deed Erwin zijn broek en onderbroek uit en hij keek uitdagend naar Hannie, trek maar eens even schatje, en dat mag je het eens met je mondje proberen, dan mag je me eens lekker klaarpijpen, pak hem maar eens vast schatje.

Hannie bloosde, Erwin wilde dat ze hem aftrok, en daarna. Nu huiverde Hannie en deed wat Erwin gevraagd had en ze stak haar tong uit, aarzelend likte ze aan de eikel van Erwin en ze voelde het hete vlees tegen haar tong komen, lekker schatje! Hannie was eerst bang dat het vies smaakte, maar dat was niet zo, en ze vond het nu super spannend.

Jaa, kreunde Erwin, lekker! Ze huiverde, nu ging het echt gebeuren, nu moest ze dat grote, harde ding in haar mond nemen, en haar lippen raakte de eikel. Op school had ze de meisjes wel horen praten over “pijpen”, “likken”, “beffen”, maar nu haar lippen de eikel van een echte man raakte was het toch veel spannender dan ze gedacht had. Weer kreunde Erwin en hij fluisterde; jaaa, dieper! IJverig deed Hannie wat Erwin vroeg, steeds sneller liet ze de harde pik door haar mond gaan en voelde ze aan zijn ballen, en ze gloeide van opwinding!

Ineens voelde ze hoe Erwin met twee handen haar hoofd beetpakte en zo het tempo overnam. Steeds iets dieper duwde hij zijn hete pik in haar mond, en steeds als zijn eikel haar keel raakte moest ze bijna kotsen, en Erwin leerde haar hoe ze haar hoofd moest houden om die pik bijna helemaal te verwerken.

Erwin kreunde en haalde zijn pik nu bijna uit haar mond, alleen zijn eikel zat nu tussen haar lippen en hij kreunde; oooo, jaaaa, slikken, slikken, slikken!!! Hannie voelde haar mond gevuld worden met wit zaad, en automatisch slikte ze alles door en voelde ze hoe de pik van Erwin langzaam weer slap werd.

Eikel likken gluren sex Mijn lippen vinden de warme lippen van haar weer. Met haar tong verwend ze zijn dikke lul. Ik sta in mijn onderbroek op het balkon en kijk de wijk onder mij in. Dat mislukte dus totaal, want ik moest eerlijk toegeven dat ik wel eens een paar heerlijke natte dromen over mijn lekkere geile buurvrouw heb gehad. Lekkere stripper kan niet dansenmaar heeft wel een lekkere lul.

MAASTRICHT PRIVE ONTVANGST ACHTERLANGS GENEUKT

Gratis funsex geile natte meiden