stijve negerlul buurvrouw neukt buurjongen

Haha lolbroek kom hier en ik kneep even in zijn lul en zoende hem, ja jij ook. Olala Truus en je tieten liggenzo mooi in je truitje hmm en hij zoende mijn tieten die uit mijn truitje puilden. Héhé geil ventje zo wordt mijn truitje nat en brutaal viste ik en tiet uit mijnn truitje en bood hem aan. De hele dag was ik al geil en vond he heerlijk toen zijn mond zoveel mogelijk tiet naar binnen hapte.

Hmm laat mij eens even voelen jongen en trok mijn tiet uit zijn mond en pakte zijn lul beet. Deze barste bijna uit zijn trainingsbroek toen ik hem door de stof van de broek begon te kneden. Ik keek hem ondeugend aan met één tiet bungelend uit mijn truitje over de bh. Hohoo lieve jongen dat voelt lekker aan, ik pakte nu mijn blote zware tiet beet en plukte aan de tepel ondertussen ongegeneerd knijpend in de stijve lul van buurjongen Rob. Hmm buurvrouw mag ik bij je voelen en uit mijn gekir begreep hij dat het mocht en voorzichtig gleed zijn hand onder mijn korte rok en wreef hij over mijn doos.

De maillot zat strak om mijn sliploze gleuf en de stof zat zelfs tussen mijn schaamlippen. Ik voelde aan zijn lul dat deze nog harder werd en viste hem uit zijn trainingsbroek en trok langzaam en genietend aan zijn harde forse jongens pik. Hmmm jongen wat een mooie geschoren lul heb je kom dan was ik hem,. Ik trok hem mee naar de wasbak in de open keuken, trok zijn trainingsbroek uit zodat hij alleen nog maar een T-shirt aanhad en sopte zijn lul en ballen lekker af met veel zeep.

Lekker buurvrouw en hij voelde aan mijn tieten en wreef en kneep in mijn kont. Hmm mooi pikkie en ik gaf een kus op zijn eikel. Kom en ik trok hem de huiskamer in naar de bank duwde hem erop en ging op mijn knieen tussen zijn benen zitten en begon zijn lekkere lul te pijpen en te likken.

Hm hm hm hm ging het met lange diepe halen in mijn mond met dit lekkere stuk lul vlees. Ja geile jongen dit vind de buurvrouw lekker en ik pijpte weer verder. Kom dan mag je mijn gleuf wassen kom maar en ik trok mijn rok en maillot uit en klom op het aanrechtblad en Rob sopte mijn geschoren kut en mijn kont lekker in met zeep.

Hmm lekkere buurvrouw heerlijk om je zo te wassen. Ja jongen was mijn tieten ook maar even en ik trok truitje en bh uit zodat Rob mijn dikke peer tieten lekker kon inzepen. Heerlijk gleden zijn handen over mijn doos en mijn borsten, mijn spenen werden hard en even lekker gemasseerd, hij wist wat hij deed. Kom maar buurvrouw en hij hielp me van het aanrecht af en trok mij stijf tegen zich aan waardoor zijn heerlijke stijve tegen mijn buik duwde en mijn borsten tegen hem aangeperst werden.

Hij pakte mijn kont beet en leunde iets achterover om mij even heerlijk te tongen. Hmmm lekker geilen met mijn buurvrouw wat wil een jongen nog meer. Haha ja kom jongen lik mij maar eens lekker en zuig maar eens aan mijn tietspenen. Wijdbeens met opgetrokken benen bood ik mijn doos aan, hij pakte mijn benen beet en drukte zijn hele snoet op mijn lekkere geile kale doos.

Hmm ja jongen lik maar en ik kneedde mijn tiet spenen en af en toe kwam Rob omhoog om aan de spenen te zuigen. Ja lekker Rob hmmm lekker jahhh lik maar kom duw je snoet in me ohhhh ja geile lekkere buurjongen. Wil je met mij neuken Rob hmm wil je je stijve in mij stoppen?

Ja Truus ik wil lekker neuken met je. Ik gaf hem een natte tissue om zijn gezicht fris te maken dat onder mijn sappen zat en trok mijn maillot, rokje, schoenen en truitje weer aan. Kom jongen trek je T-shirt uit. Ik vind het geil om geneukt te worden terwijl ik gekleed ben door een naakte vent als jij. Rob kwam op mij af en pakte een tiet beet en voelde aan mijn kut onder mij rokje.

Ja kom lekkere geile Truus kom leun over deze hoge kruk hm ga er maar met je buik op liggen. Terwijl ik daar lag hoorde ik Rob in mijn keuken laden rommelen. Voor ik het doorhad had hij mijn handen op mijn rug gebonden. In mijn mond kreeg ik een bal aan twee riempjes die hij vastmaakte om mijn hoofd.

Tussen mijn enkels werd een spreidstang geplaatst en rond mijn enkels vastgemaakt. Hmmmm daar lag ik dan overgeleverd aan de geile lusten van mijn buurjongen die de sm attributen gekocht had nadat ik tijdens het kijken naar een porno film had gezegd dat dit mij best geil leek. De spullen had hij verstopt in mijn keuken de lieverd en nu voelde ik zijn hand weer over mijn kut gaan.

Zo geil lekker heet teefje je wil dus geneukt worden hé. Hmm hmmm was allles wat ik kon uitbrengen. Hij kwam voor me staan en kneep door de stof van mijn truitje in mijn bungelende tieten en keek me strak aan. Even wreef hij zijn dikke staaf over mijn gezicht en gaf er lichte klapjes mee op mijn wangen.

Wil je door deze lul geneukt worden heerlijk geil vrouwmens hmm ja deze lekkere pik. Hmm hmmm en ik schudde ja met mijn hoofd, mijn kut dreef en ik wilde gepakt en afgenaaid worden. Rob trok de maillot naar voren uit mijn kruis en sneed er een gaatje in. Hij pakte mijn kont beet en loodste zijn harde jonge staaf voor mijn nu uit de maillot puilende neukgleuf en dreef zijn staaf in één haal naar binnen.

Jahhhh hmm lekker neukteefje hmmm ben je er klaar voor en hij pakte mijn heupen vast en roffelde een paar heerlijke stoten tegen mijn kont aan. Hmmmm ik viel van geilheid slapover de kruk en vond het geweldig om dan hard en dan weer zacht geneukt te worden terwijl ik geen kant opkon. Mijn tieten schudden als Rob hard neukte en mijn kont gloeide onder zijn geneuk. Hmmm tijd om met je doos te spelen Truus en Rob haalde zijn lul uit mijn doos en waste hem even.

Zo wat dacht je van deze komkommer Truus en Rob hield een komkommer voor mijn gezicht. Langzaam duwde hij de gehalveerde komkommer zo ver mogelijk in mijn kut en pompte hem zachtjes op en neer.

Even later gleden er vier vingers van Rob in mijn gleuf en werd mijn kontje ingesmeerd met glijmiddel. Een komkommer gleed nu diep in mijn kut en ik voelde Rob zijn paal in mijn rijpe vrouwenkont geduwd worden. Hmmm ja je kont is ook heel lekker om in te neuken Truus en Rob pompte lekker op en neer terwijl de komkommer in mijn kut zat en op zijn plaats gehouden werd door zijn vingers. Hmmm ja lekker neuken zo Truus en Rob schoof lekker in en uit mijn kont.

Jeetje wat is dit geil zo volkomen overgeleverd aan de luimen van een geile knaap en dan zo lekker afgegeild worden. Even later gleed Rob en de komkommer weer uit mijn kut en kont en werd alles weer gewassen. Hij komt op me borst zitten en zegt doe je mond open, ik hou me lippen stijf op elkaar en pascal draait zich om en knijpt ineens keihard in me afgebonden zak.

Ik zuig aan het piemeltje en pascal kreunt, zooo lekker roept hij, ga door. Ik blijf hem pijpen en ineens komt pascal klaar en spuit zijn zaadjes voor het eerst in de mond van een ander. Hij rolt van me af en zegt dat was pas lekker. Ik kan nog steeds niets en schijnbaar heeft hij er nog niet genoeg van en kijkt weer gemeen naar mijn pik.

Zonder wat te zeggen pakt pascal een flesje olie uit mijn kast en smeert zijn handen in. Dan pakt hij me lul en begint me af te trekken. Ik wil je zien klaarkomen roept pascal en ik voel zijn handjes omhoog en omlaag gaan om me pik.

Stop roep ik stop ik kom zo klaar. Maar pascal gaat gewoon verder en dan spuit ik mijn zaad hoog de lucht in. Wow roept pascal vet veel man, ik ga nog faking veel plezier hebben deze week Pascal pakt zijn telefoon en hij blijkt het hele gebeuren gefilmd te hebben, zo zegt hij het staat zo op internet want ik heb net alles naar me pc gemailed dus zou ik maar doen wat ik zeg deze week. Ik kan niet anders dan ja pascal zeggen hij maakt me los.

Blond , homo , Pijpen , Superjong , vastbinden. Het verhaal over Pascal. Hoe een jongen er bij komt om een man vast te bin-den,en verder gaat met hem. Hij zal wel meerde ke-ren,met anderen wat gehad te hebben. Hoewel hij nog veel plezier zal beleven van de buurman,die vaak in die week naak zal zijn…. In dit verhaal ben ik het buurjongetje. In woonde ik als 10 jarige op een appartement met mijn gescheide moeder. Soms moest ze weg als ik thuis was en dan lette mijn eveneens gescheide buurman die op dezelfde etage woonde op.

Die was ongeveer Dan zetten ze de deuren tegen elkaar open en kon hij me in de gaten houden en ik hem. Zo was mijn moeder weer eens op een avond weg. Maar die nacht kwam er een echt zwaar onweer en werd ik wel effe bang. Ik was bang en zat onder mijn dekens in bed verstopt. Ik was in mijn hemdje en slipje. Hij lei me neer in zijn bed dat lekker rook,en kroop naast me. Voorzichtig trok hij me tegen zich aan.

Lepeltje lepeltje zoals ze dat noemen. Zijn sterke arm lag over me heen en beschermde me. Ik voelde me veilig metzijn rustige adem in mijn nek. Op een of andere manier voelde ik me na het onweer een beetje baldadig,en ook geil zodat ik pesterig mijn kontje of bilspleet tegen zijn pik aanduwde.

Ik voelde het ding groeien. Effe later lag zijn hand op mijn heup,en kroop quasi nonchalant in mijn kruis waar hij mijn pik en balletjes ging betasten.

Ik vond het wel spannend en spreidde mijn benen een beetje zodat hij beter zijn gang kon gaan. Nog geen minuut later lag ik naakt onder zijn zware lijf en werd ik bepoteld,gestreeld,geaaid,gekust en gelikt,en alles wat ik nog nooit had ervaren,maar dat me enorm veel genot verschafte.

Als slag op de vuurpijl verdween mijn pikkie in zijn mond en kreeg ik mijn eerste en misschien wel lekkerste pijpbeurt in mijn leven. Ondertussen had hij een soort 69 houding ingenomen en lag zijn enorme geslacht voor mijn gezicht. Terwijl ik van zijn attenties genoot begon ik hem terug te betalen door zijn pik te betasten en langzaam te strelen. Hij kreunde van genot. Uit nieuwsgierigheid trok ik zijn voorhuid achteruit en streelde ik zijn eikel. Toen groeide er een lekker gevoel in mijn lendenen,buik en geslacht en kreeg ik mijn eerste droge orgasme van die avond.

Uit ervaring wist ik dat ik er wel 4 na elkaar kon krijgen. Ik hoopte even dat ik mijn buurman-vriend kon trakteren op mijn jongetjessap. Op dat moment schokte zijn hele lijf en spoot hij een enorme straal zaad in mijn gezicht. En nog een paar. Hij draaide zich om en begon het van mijn gelaat af te likken en in zijn mond te houden. Toen hij me aan mijn oorlelletje likte en in mijn nek ,kwam hij langzaam met zijn lippen bij de mijne,drukte met zijn tong mijn lippen open,en sloop naar binnen.

Alsof ik nooit anders heb gedaan lagen we elkaar toen ongeveer een vijftal minuten te tongen. Hij speelde met mijn pik en maakte me weer een keertje klaar. Effe later draaide hij me op mijn rug,en boog mijn benen omhaag naar mijn nek,en effe later op zijn schouders. Hij haalde een beetje met zijn sperma vermengde spuug uit zijn mond,wreef het over mijn sterretje en effe later voelde ik zijn grote eikel er tegenaan drukken.

Voorzichtig duwde hij hem tegen kontgaatje,en toen zijn eikel er inzat en door de sluitpier plopte was ik me bewust dat ik geneukt zou worden als een klein meisje.

Het deed wel even pijn toen hij zich in beweging zette en wat dieper doordrong,maar het drukkende lekkere gevoel nam de bovenhand alsof ik helemaal gevuld werd als een kerstkalkoen. En daar leek het wel op,Ik zag zijn dikke paal tussen mijn benen. Met lichte bewegingen drukte hij het ding steeds dieper en dieper in mijn kleine gaatje.

Ik voelde hem echt binnen in me schuiven en me helemaal vullen. Als de eikel mijn prostaat beroerde schokte het genot door me heen. Ik kwam weer klaar en dat wel een minuut minuut duurde. Toen ik effe was bijgekomen van mijn orgasme merkte ik dat we allebei zweetten als otters. Het droop in dikke druppels en stralen van ons af. Ondertussen was hij met zijn paal van 25 cm reeds voor de helft bij me binnen. Langzaam krikkend met zijn heupen en zijn ogen gesloten door het genot dat ik hem verschafte,neukte hij zich langzamerhand helemaal in me.

De hele 25 cm lul schoof langzaam en voorzichtig over en weer in mijn buit,en ik voelde die op en afpompen door de massa ervan.

.. Buurvrouw beffen stoute oma Gratis buurjongen neukt buurvrouw, sex filmpjes met in de auto pijpt de Hij laat zijn stijve lul door de geile huisvrouw pijpen en neukt haar vaginaal en anal. Zijn stijve lul spuit het gezicht en de mond van zijn buurvrouw vol sperma. vol sperma. Geile buurvrouw laat zich neuken door haar geile buurjongen. De geile buurvrouw met de grote tieten pijpt de stijve lul van haar buurjongen en laat hem haar natte kut neuken waarna hij de tieten vol sperma spuit.

Oke oke roep ik snel wat wil je dan van me, pascal lacht en zegt ik wil je piemel wel is zien. Daar ben jij veel te jong voor roep ik direct maar pascal pakt alweer zijn telefoon en zegt nou dan maak ik het maar bekend. Nee niet doen roep ik en ik trek vlug me broek omlaag waardoor ik in me onderbroek sta. Die ook roept pascal en hij voelt dat hij macht heeft.

Langzaam trek ik hem omlaag en dan komt ineens mijn lul eruit die slap tussen mijn benen blijft hangen van schaamte.

Blijf maar in je blootje lopen zegt pascal kan ik lekker veel naar je pik kijken. Met tegenzin loop ik door het huis en pascal zit op zijn telefoon te rommelen.

We gaan naar boven roept hij ineens en ik begrijp dat ik mee moet. Jij bent mijn gevangene zegt pascal lachend ik wil boefje spelen en hij pakt een riem en zegt handen op je rug, ik vind boefje spelen niet zo erg en denkt dat hij het vergeten is van die film ondanks dat ik nog in me blote hol loop. Pascal bind me handen op me rug en doet ook nog een riem om me enkels waardoor mijn voeten bij elkaar gebonden zitten. Ineens geeft hij me een duw waardoor ik achter over op me bed val.

Hij begin hard te lachen dat ik er in trap en zegt kan die pik ook stijf worden. Je blijft eraf roep ik en pascal rommelt wat in me kast en vind een penis pomp. Die zag ik op internet roept hij en pakt me pik en stopt hem erin. Stoppen schreeuw ik en ik begin te draaien.

Pascal laat gelijk het facebook profiel weer zien, stil lichen roept hij en hij stopt me pik weer in de pomp en zet hem aan. Binnen notime begint me lul te zwellen en pascal filmt het met ze telefoon. Zo dit is ook voor facebook zegt hij terwijl hij kijkt hoe me pik steeds groter wordt. Dit wordt een super vette week roept hij. En hij slaat met zijn vlakke hand tegen me lul waardoor deze heen en weer zwiept. Dan maakt hij me benen los en roept liggen blijven he, hij spreid me benen en maakt ze 1 voor 1 weer vast aan het bed, met mijn handen doet pascal het zelfde, hij spreid ze boven me hoofd en maakt ze vast aan het bed.

Ben zo terug roept hij en binnen een paar tellen komt hij de kamer weer in met mijn laptop. Dit is leuk roept pascal en hij komt op me af met een stukje touw, hij doet het om me pik en ballen en knoopt het vast, hhaha blijft ie lekker stijf roept pascal. Ik vloek wat maar pascal reageert niet, ik wil wel eens weten hoe seks is roept hij.

Hij trekt ze broekje uit en ik zie een bult in ze onderbroek. Wil je wel zien he roept hij, nee roep ik maar pascal rukt zijn onderbroek uit en een stijf onbehaard jongens pikkie van ongeveer 11 cm komt tevoorschijn.

Hij komt op me borst zitten en zegt doe je mond open, ik hou me lippen stijf op elkaar en pascal draait zich om en knijpt ineens keihard in me afgebonden zak. Ik zuig aan het piemeltje en pascal kreunt, zooo lekker roept hij, ga door. Ik blijf hem pijpen en ineens komt pascal klaar en spuit zijn zaadjes voor het eerst in de mond van een ander.

Hij rolt van me af en zegt dat was pas lekker. Ik kan nog steeds niets en schijnbaar heeft hij er nog niet genoeg van en kijkt weer gemeen naar mijn pik. Zonder wat te zeggen pakt pascal een flesje olie uit mijn kast en smeert zijn handen in. Dan pakt hij me lul en begint me af te trekken. Ik wil je zien klaarkomen roept pascal en ik voel zijn handjes omhoog en omlaag gaan om me pik.

Stop roep ik stop ik kom zo klaar. Maar pascal gaat gewoon verder en dan spuit ik mijn zaad hoog de lucht in. Wow roept pascal vet veel man, ik ga nog faking veel plezier hebben deze week Pascal pakt zijn telefoon en hij blijkt het hele gebeuren gefilmd te hebben, zo zegt hij het staat zo op internet want ik heb net alles naar me pc gemailed dus zou ik maar doen wat ik zeg deze week. Ik kan niet anders dan ja pascal zeggen hij maakt me los.

Blond , homo , Pijpen , Superjong , vastbinden. Het verhaal over Pascal. Hoe een jongen er bij komt om een man vast te bin-den,en verder gaat met hem. Hij zal wel meerde ke-ren,met anderen wat gehad te hebben. Hoewel hij nog veel plezier zal beleven van de buurman,die vaak in die week naak zal zijn…. In dit verhaal ben ik het buurjongetje. In woonde ik als 10 jarige op een appartement met mijn gescheide moeder. Soms moest ze weg als ik thuis was en dan lette mijn eveneens gescheide buurman die op dezelfde etage woonde op.

Die was ongeveer Dan zetten ze de deuren tegen elkaar open en kon hij me in de gaten houden en ik hem. Zo was mijn moeder weer eens op een avond weg. Maar die nacht kwam er een echt zwaar onweer en werd ik wel effe bang. Ik was bang en zat onder mijn dekens in bed verstopt. Ik was in mijn hemdje en slipje. Hij lei me neer in zijn bed dat lekker rook,en kroop naast me. Voorzichtig trok hij me tegen zich aan. Lepeltje lepeltje zoals ze dat noemen. Zijn sterke arm lag over me heen en beschermde me.

Ik voelde me veilig metzijn rustige adem in mijn nek. Op een of andere manier voelde ik me na het onweer een beetje baldadig,en ook geil zodat ik pesterig mijn kontje of bilspleet tegen zijn pik aanduwde. Ik voelde het ding groeien. Effe later lag zijn hand op mijn heup,en kroop quasi nonchalant in mijn kruis waar hij mijn pik en balletjes ging betasten. Ik vond het wel spannend en spreidde mijn benen een beetje zodat hij beter zijn gang kon gaan.

Nog geen minuut later lag ik naakt onder zijn zware lijf en werd ik bepoteld,gestreeld,geaaid,gekust en gelikt,en alles wat ik nog nooit had ervaren,maar dat me enorm veel genot verschafte.

Als slag op de vuurpijl verdween mijn pikkie in zijn mond en kreeg ik mijn eerste en misschien wel lekkerste pijpbeurt in mijn leven. Ondertussen had hij een soort 69 houding ingenomen en lag zijn enorme geslacht voor mijn gezicht. Mercedes liep de kamer in en zorgde ervoor dat de tafel tussen hen in stond. Haar stem trilde even. In de keuken herpakte Mercedes zich, Kom meid laat je niet gek maken, keep your Cool vertelde ze zichzelf. Ze schonk een groot glas fris met veel ijs in voor Ted en zichzelf en nam dit mee de woonkamer in.

Ted zat nog op de bank en had zijn hand in zijn broek gestopt en bewoog hem langzaam op en neer toen ze de kamer in liep en op hem afkwam. Hoe zou hij op haar berisping reageren? Terwijl Mercedes haar hand met een drankje naar hem uitstak zei ze: Mercedes zag hoe Ted zijn hand uit zijn broek haalde en met de hand waarmee hij zich zat af te trekken het drankje van haar aanpakte.

Mercedes voelde hoe Ted bij het aanpakken van het glas onopzettelijk iets kleverigs van zijn hand aan die van haar smeerde. Lekker wwijf ben jjij! Ted stopte zijn vrije hand gewoon weer in zijn broek en begon weer met de op en neer gaande beweging. Gedachteloos bracht ze haar hand naar haar neus en rook aan het kleverige spul op haar hand.

Ze herkende de opwindende geur onmiddellijk als die van geil, voorvocht. Mercedes stond verbouwereerd naar Ted te kijken. Hij zat zich gewoon af te trekken! Hij speelde openlijk met zijn stijve lul! Ze had het natuurlijk wel vermoed maar nu werd ze er mee geconfronteerd. Je kunt jezelf toch niet aftrekken terwijl je bij mij op bezoek bent! Iik ddroom over je! Dit kan echt niet hoor!

Houd hier onmiddellijk mee op en gedraag je! Ik vertel het tegen je moeder hoor! Mercedes was ervan overtuigd dat deze arme jongen nog nooit intiem contact met een meisje gehad had. Ted ging ondertussen gewoon door met aftrekken. Toen Mercedes besefte dat Ted niet van plan was ermee op te houden liep ze maar naar de keuken, in gedachte verzonken likte ze gedachteloos aan haar hand.

De opwindende geur en de bekende smaak brachten haar weer terug naar de werkelijkheid. Geschrokken van haar domme en gedachteloze actie liep ze naar de gootsteen en draaide de kraan open. Voordat ze haar handen onder het stromende water stak rook ze toch nog eens aan haar hand. De geur wond haar op! Ze likte nog eens aan het geil van Ted dat op haar hand zat en heel even dacht ze er aan om seks met de arme jongen te hebben. Ze schudde de idiote en perverse gedachte uit haar hoofd en waste haar handen.

Plots voelde ze de erectie van Ted tegen haar heerlijke billen drukken. Hij had in de woonkamer zijn broek en onderbroek uitgedaan en was stilletjes achter haar aan geslopen en stond nu achter Mercedes en drukte zijn stijve lul tegen haar billen.

Ted pakte Mercedes vast bij haar heupen en duwde zijn onderlijf tegen haar kontje aan. Zachtjes wreef hij met zijn harde lul tussen de bilspleet van Mercedes. Mercedes kon door de zachte maar dunne stof van het roze trainingspak goed de harde lul van Ted voelen.

Ronald had ook wel eens zo achter haar gestaan en met zijn stijve leuter tegen haar kont staan rijden Mercedes voelde wel dat Ted een heel wat flinkere pik had dan Ronald! Snel ritste Ted met een handige beweging haat trainingsjack open. Laat dat in godsnaam! Wat denk je wel niet! Ben je gek geworden! Riep Mercedes terwijl ze zich boos losrukte en de gang in naar de woonkamer vluchtte. Ik ga je nnnneuken! Mercedes ik ga je nneuken! In paniek rende Mercedes de woonkamer in. God, nee laat het niet waar zijn!

Dacht Mercedes en ze realiseerde zich ook dat ze al heel lang de pil niet meer slikte omdat Ronald onvruchtbaar was geworden na een verkeerde kuur in het buitenland te hebben gehad. Als Ted haar zou neuken en vol spuiten met zijn zaad kon ze wel eens zwanger van hem worden! God nee laat het niet waar zijn! Omdat Mercedes in paniek de woonkamer in rende en achterom keek of Ted niet al vlak achter haar zat.

Zag ze de bank over het hoofd en liep er tegen op. Bijna buitelde ze er overheen! Ted zat inderdaad vlak achter haar en greep haar bij de rand van haar jogging broek en boxer waardoor hij deze beide in een keer naar beneden trok en de mooi gebruinde billen van Mercedes ontblote en voorkwam dat ze daadwerkelijk over de bank heen zou vallen.

Mercedes gilde in paniek! Mercedes probeerde overeind te komen maar Ted hield haar met een hand stevig vast op de rugleuning van de bank. Mercedes voelde hoe Ted met zijn andere hand zijn grote stijve lul tussen haar blote billen duwde en langzaam haar bilspleet neukte. Het was een grote Amerikaanse bank met een hoge rugleuning waardoor Mercedes net niet met haar voeten op grond kwam. Ze spartelde wild met haar benen en smeekte hem om haar los te laten maar Ted hield haar stevig op haar plaats, machteloos hangend over de rugleuning.

Ik ga je lekker nnneuken! Mercedes voelde hoe dikke druppels kwijl op haar billen terechtkwamen en zich een weg naar beneden zochten precies tussen haar billen door naar beneden. Mercedes voelde hoe de flinke lul soepel tussen haar billen heen en weer gleed. Het was een lekker en opwindend gevoel en heel even gaf ze zich over aan de strelende harde lul tussen haar mooie bruine billen.

Ze kreunde zacht en hield op met spartelen tot ze voelde hoe Ted zijn stijve lul vast pakte en op zoek ging naar haar gaatje. Ik ben toch veel te oud voor je! Ik had je moeder kunnen zijn! Alsjeblieft doe het niet! Mercedes kreunde luid toen Ted het goede gaatje had gevonden en zijn harde eikel bij haar naar binnen drong.

Mercedes voelde de stijve van Ted langzaam haar kutje vullen en kreunde steeds luider bij elke centimeter dat de dikke paal haar kutje binnendrong en oprekte. Als Ronald haar neukte moest ze haar aandacht er altijd bij houden anders voelde ze zijn lul niet heen en weer gaan in haar toch wel strakke kutje. Bij deze lul was het niet nodig zich te concentreren! De dikke lange lul vulde haar kutje en rekte het op zodat ze elke ribbel op de harde pik haar gevoelige kutje voelde strelen.

Rillingen van genot golfden door haar lijf. Ze voelde zich geil op deze lekkere dikke piemel worden. Ze sidderde toen ze voelde hoe haar kutje zich gewillig overgaf aan de harde neukstaaf en zich samenkneep om de pik te melken.

Mercedes staakte haar verweer en gaf zich over aan het ongekende genot dat de dikke lul van Ted haar gaf. Mercedes had altijd genoten van de seks met Ronald al was het meer de intimiteit die haar bij hem deed klaarkomen en dan nog alleen als hij haar kutje likte. Ronald was de eerste en enige man met wie Mercedes seks had gehad en dit nieuwe genot maakte haar weerloos. Mercedes liet haar hoofd hangen en onderging de heerlijke beurt die ze van Ted kreeg. Rillingen trokken door heel haar lijf en ze kreunde luid toen voor het eerst in haar leven klaarkwam terwijl ze geneukt werd.

Ze voelde haar kutje knijpen in de harde stijve piemel, ze voelde haar hart in haar gezwollen klitje kloppen. Ze hoorde de soppende geluiden die de stijve lul en haar nauwe kutje samen maakten. Je neukt mij Ted, Oh nee, je neukt mij echt! Oh god wat neuk je mij lekkerrrr! Ted was niet meer te stoppen als in trance neukte hij zijn oppas.

Hij verlangde al naar Mercedes vanaf de eerste keer dat hij haar had gezien. Ted verlangde ernaar om haar vol te spuiten met zijn zaad, niets maar dan ook niets kon hem nog tegen houden. Grommend en kwijlend stootte hij zijn lul die naar zijn gevoel wel leek te blijven groeien keer op keer in en uit de strakke kut van de Mercedes. Mercedes werd uit haar trance gehaald door de brul van Ted, ze besefte plots dat hij ging spuiten!

Spuit je zaad niet in mij! Kom niet in mij klaar! Ze worstelde en probeerde de lange lul uit haar kutje te krijgen maar Ted klemde zijn handen om haar heupen en trok haar stevig tegen zich aan. Mercedes besefte dat het te laat was en voelde hoe haar kutje zich vulde met het sperma van Ted. Bij elke brul van Ted spoot hij een straal van zijn opgespaarde zaadjes diep in het lekkere strakke kutje van Mercedes.

Ze voelde hoe de eikel van Ted tegen haar baarmoedermond aangeperst werd elke keer als hij brullend zijn zaad diep in haar spoot. Ze wist dat hij raak schoot, ze voelde gewoon dat hij haar bevruchtte! Mercedes wilde naar haar badkamer rennen en zich snel van het zaad in haar kutje ontdoen met de vaginale douche in de hoop te voorkomen dat Ted haar daadwerkelijk bevrucht had.

Ze was van Ronald gewend dat het vuur geblust was zodra hij zijn zaad had geloosd, maar Ted was nog niet klaar! Nauwelijks had hij zijn zaad diep in haar kutje gespoten of hij voerde het tempo weer op. Ted merkte niet dat Mercedes spartelde om los te komen en hem smeekte om haar los te laten. Ted hield Mercedes stevig vastgepind op de rugleuning van de grote bank en neukte haar strakke kutje. Steeds harder en wilder stootte hij zijn stijve lul in haar kutje.

Ted laat mij alsjeblieft los! Ik wil niet zwanger van je worden, ik moet naar de badkamer! Al snel voelde ze het genot in haar lichaam het overnemen van haar verstand. De heerlijke paal in haar kut verwende haar lust grotje en al snel hijgde en kreunde Mercedes op het ritme waarin ze door Ted de nerd heerlijk werd geneukt.

Het geile gevoel om door deze geweldige harde pik geneukt te worden zorgde er al snel voor dat de rillingen weer door haar lijfje gierden en haar luid kreunend klaar lieten komen. Haar kutje masseerde de pik van Ted terwijl ze klaar geneukt werd. Mercedes was vergeten dat ze misschien wel bevrucht was en kreunde en sidderde van ongeremd genot.

Het mooie, van Spaanse afkomst, vrouwtje voelde hoe al haar remmingen van haar afgevallen waren en ze wild en passievol de harde neukstaaf toe liet in haar gretige kutje. Oh God Ted, neuk mij klaar! Neuk mij met die heerlijke pik van je! Spoorde de nu bloedgeile hete Spaanse furie Ted aan. Mercedes genoot en kwam luid kreunend klaar op de lul van Ted die haar steeds harder en dieper neukte aangespoord door de hitsige taal van Mercedes.

Mercedes gooide haar hoofd achterover, haar lange zwarte haar dat voorover had gehangen vloog door de lucht en streelde het gezicht van Ted. Ik kom, ik kom klaar! God ja, ik kom klaar! Ze brulde van genot toen ze een ongekend hoogtepunt bereikte. Haar lichaam leek te gloeien en Ted voelde de warmte door haar trainingjack heen. Voor Ted was dit teveel, ook hij kwam klaar en loosde zijn sperma voor de tweede keer in het nauwe kutje van de Spaanse furie. Ted liet zich na zijn zaadlozing voorover vallen en zuchtte onbeheerst in de nek van Mercedes.

Mercedes kroop nu naar voren en onder hem vandaan. Ze kwam op de bank terecht en keek naar Ted die met een gelukzalige blik naar haar keek. Wat heb je gedaan! Je hebt mij volgespoten met je zaad!

WC BORSTEL IN KUT MAN NEUKT NEGERIN

SOLO KUTJES MILF ESCORT NEDERLAND